» NUNTĂ in vis
atingerea unui scop sau a unui ideal, incheierea unei etape de cautare sau tatonare, dorinta de asociere, nevoie de parteneriat, de comunicare, asumarea unor responsabilitati, nevoie de integrare si dobandire a unui anumit statut social, speranta de a ti se implini un vis, maturizare. Nunta descrie o echilibrare a mai multor personalitati in tine insuti, felul in care se desfasoara nunta descriind armonia dintre laturile propriei tale individualitati. Nunta in secret - defecte ascunse, pe care nu ti le recunosti; nunta cu alai - orgolii, infatuare, aroganta, egocentrism, parada, incredere absoluta in fortele proprii, supraestimarea fortelor sau a valorii personale, sociabilitate; nunta intima - timiditate, emotivitate, anxietate, temeri ascunse; nunta la care mirele sau miresa lipsesc - fuga de raspundere, dezechilibru intre doua planuri ale vietii; nunta eleganta - parere buna despre propria persoana, incredere, satisfactii, perioada buna a vietii, impacare cu sine; nunta saracacioasa - mari lipsuri, mari inhibitii si temeri, subestimarea propriei valori; nunta fara rochie de mireasa - neconventionalism, nevoie de independenta, de expansiune, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri; nunta noaptea - deruta, lipsa de perspectiva, inconstienta, teama de a infrunta realitatea, ipocrizie, falsitate; nunta cu muzica si dans - armonie, intelegere, echilibru intre mai multe planuri al propriei vieti, buna comunicare cu ceilalti. Vezi si casatorie. Depinde de felul in care privesti casatoriacu optimism - dorinta de a ti se implini un vis, idealism, iluzii, sperante, vise, incredere in viitor; cu pesimism sau daca nu vrei sa te casatoresti - corvoada, obligatie, constrangere, acceptarea unor indatoriri; daca esti divortat - dorinta de implinire sentimentala, de a-ti gasi jumatatea; daca esti casatorit - amintirea unei perioade de inceput, dorintele de a mai trai perioade bune.

» (cautari asemanatoare: tort mireasa, nunti, tortul miresei)

Stiai ca:

• Tu si inca o persoana ati visat "nunta" azi-noapte?
• In noaptea de joi spre vineri, persoanele care au probleme pe plan personal pot avea vise profetice.

«numereoaie»

Ce este visul?


Visul este un proces imaginativ care reflecta conceptiile, grijile si preocuparile emotionale ale celui care viseaza. Visam numai conform cu personalitatea noastra, cultura careia apartinem si cu viata noastra zilnica; visul vorbeste despre noi, iar subconstientul nostru ne arata in mod subtil ce ne streseaza, ce ne poate face fericiti; ne ofera solutii, ne distreaza sau ne ingrijoreaza. Visul face parte din noi.

Visul este limbajul sufletului.


Ce le mai vechi popoare s-au ocupat cu talmacirea viselor. Dintre acestea au fost si Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii si alte popoare. In evul mediu, fiecare fiinta isi avea astrologul ei. Originea viselor este necunoscuta si, daca nu le retinem, le pierdem, ramanand astfel mai saraci cu o amintire sau cu anumite indicii care ne-ar fi putut ajuta sa ne rezolvam mai bine problemele din viata de zi cu zi.

Cei mai multi oameni, care lucreaza cu visele lor, au aflat ca visele sunt pline de semnificatii pentru ei. Visele sunt folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele, gandurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat.

Multi descopera prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor ca visele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au. Mai mult, artistii, scriitorii si oamenii de stiinta sunt adesea inspirati de visele lor. Un asemenea dictionar este rezultatul imaginatiilor vizionare a oamenilor carismatici care de-a lungul timpului au interpretat visele comparand versiunile emise cu realitatea imediata.

Ce ne transmit visele?


Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile viselor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra. Limbajul viselor este alcatuit din simboluri. Analizand visele tale, poti invata multe despre sentimentele tale ascunse. Tine minte ca nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decat tine.

interpretare vis in care apare NUNTA

/

ce inseamna daca visezi NUNTA

/

talmacire vis NUNTA

/

semnificatie NUNTA in vis

/

dictionar vise NUNTA

/

interpretare vis NUNTA