« Afiseaza toate visele »
» NUNTĂ in vis

semnificaţie: atingerea unui scop sau a unui ideal, încheierea unei etape de căutare sau tatonare, dorinţă de asociere, nevoie de parteneriat, de comunicare, asumarea unor responsabilităţi, nevoie de integrare şi dobândire a unui anumit stătut social, speranţa de a ţi se împlini un vis, maturizare. Nuntă descrie o echilibrare a mai multor personalităţi în ţine însuţi, felul în care se desfăşoară nuntă descriind armonia dintre laţurile propriei tale individualităţi. Nuntă în secret - defecte ascunse, pe care nu ţi le recunoşti; nuntă cu alai - orgolii, infatuare, aroganţa, egocentrism, paradă, încredere absolută în forţele proprii, supraestimarea forţelor sau a valorii personale, sociabilitate; nuntă intimă - timiditate, emotivitate, anxietate, temeri ascunse; nuntă la care mirele sau miresa lipsesc - fugă de răspundere, dezechilibru între două planuri ale vieţii; nuntă eleganţă - părere bună despre propria persoană, încredere, satisfacţii, perioadă bună a vieţii, împăcare cu şine; nuntă sărăcăcioasă - mari lipsuri, mari inhibiţii şi temeri, subestimarea propriei valori; nuntă fără rochie de mireasă - neconventionalism, nevoie de independenţa, de expansiune, revoltă împotrivă unor reguli sau constrângeri; nuntă noaptea - derută, lipsă de perspectivă, inconştientă, teamă de a înfrunta realitatea, ipocrizie, falsitate; nuntă cu muzică şi dans - armonie, înţelegere, echilibru între mai multe planuri al propriei vieţi, bună comunicare cu ceilalţi. Vezi şi căsătorie. Depinde de felul în care priveşti casatoriacu optimism - dorinţă de a ţi se împlini un vis, idealism, iluzii, speranţe, vise, încredere în viitor; cu pesimism sau dacă nu vrei să te căsătoreşti - corvoadă, obligaţie, constrângere, acceptarea unor îndatoriri; dacă eşti divorţat - dorinţă de împlinire sentimentală, de a-ţi găsi jumătatea; dacă eşti căsătorit - amintirea unei perioade de început, dorinţele de a mai trăi perioade bune.
visul anterior:
« numere
visul următor:
oaie »

Visul este un proces imaginativ care reflecta conceptiile, grijile si preocuparile emotionale ale celui care viseaza. Visam numai conform cu personalitatea noastra, cultura careia apartinem si cu viata noastra zilnica; visul vorbeste despre noi, iar subconstientul nostru ne arata in mod subtil ce ne streseaza, ce ne poate face fericiti; ne ofera solutii, ne distreaza sau ne ingrijoreaza. Visul face parte din noi.

Visul este limbajul sufletului.

Ce le mai vechi popoare s-au ocupat cu talmacirea viselor. Dintre acestea au fost si Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii si alte popoare. In evul mediu, fiecare fiinta isi avea astrologul ei. Originea viselor este necunoscuta si, daca nu le retinem, le pierdem, ramanand astfel mai saraci cu o amintire sau cu anumite indicii care ne-ar fi putut ajuta sa ne rezolvam mai bine problemele din viata de zi cu zi. Cei mai multi oameni, care lucreaza cu visele lor, au aflat ca visele sunt pline de semnificatii pentru ei. Visele sunt folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele , gandurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat. Multi descopera prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor ca visele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au. Mai mult, artistii, scriitorii si oamenii de stiinta sunt adesea inspirati de visele lor. Un asemenea dictionar este rezultatul imaginatiilor vizionare a oamenilor carismatici care de-a lungul timpului au interpretat visele comparand versiunile emise cu realitatea imediata.

Ce ne transmit visele?

Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile viselor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra.

Limbajul viselor este alcatuit din simboluri. Analizand visele tale, poti invata multe despre sentimentele tale ascunse. Tine minte ca nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decat tine.

Ce inseamna daca visezi NUNTA

talmacire vis NUNTA

semnificatie NUNTA in vis

dictionar vise NUNTA

prima pagina  •   vise  •   HOROSCOP Zilnic  •   termeni si conditii  •   contribuie  •  contact
dictionar vise