« Afiseaza toate visele »
» ROCHIE in vis

semnificaţie: (frumoasă, eleganţă, curată, noua, de gală) imaginea pe care o laşi īn societate este pozitivă, luminoasă, optimistă; reputaţie foarte bună; eşti văzut cu ochi buni; (albă, luminoasă, vaporoasă, īn culori vii) perioadă luminoasă a vieţii tale, lipsă de griji, nimic grav nu pare să te deranjeze acum; viaţă şi se pare frumoasă; (de mireasă) vezi mireasă; (urātă, ruptă, murdară, veche, din material prost) imaginea pe care o laşi īn societate este negativă, sumbră, pesimistă; reputaţie proastă, risc de a-ţi ştirbi imaginea; nu eşti văzut cu ochi buni; (prea mare sau prea lungă, prea scurtă sau prea strāmtă) īţi estimezi greşit capacităţile, nu vei face faţă la ceea ce ai īnceput; nu ai o părere foarte clară asupra capacităţilor tale de a rezolvă o problemă; (neagră) perioadă dificilă a vieţii tale, totul şi se pare grav, trist, pesimismul a pus stăpānire pe ţine; trebuie să tratezi totul cu multă seriozitate; viaţă ţi se pare grea sau tristă; pierderi, necazuri, lacrimi.
visul anterior:
« robot
visul următor:
rogojina »

Visul este un proces imaginativ care reflecta conceptiile, grijile si preocuparile emotionale ale celui care viseaza. Visam numai conform cu personalitatea noastra, cultura careia apartinem si cu viata noastra zilnica; visul vorbeste despre noi, iar subconstientul nostru ne arata in mod subtil ce ne streseaza, ce ne poate face fericiti; ne ofera solutii, ne distreaza sau ne ingrijoreaza. Visul face parte din noi.

Visul este limbajul sufletului.

Ce le mai vechi popoare s-au ocupat cu talmacirea viselor. Dintre acestea au fost si Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii si alte popoare. In evul mediu, fiecare fiinta isi avea astrologul ei. Originea viselor este necunoscuta si, daca nu le retinem, le pierdem, ramanand astfel mai saraci cu o amintire sau cu anumite indicii care ne-ar fi putut ajuta sa ne rezolvam mai bine problemele din viata de zi cu zi. Cei mai multi oameni, care lucreaza cu visele lor, au aflat ca visele sunt pline de semnificatii pentru ei. Visele sunt folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele , gandurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat. Multi descopera prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor ca visele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au. Mai mult, artistii, scriitorii si oamenii de stiinta sunt adesea inspirati de visele lor. Un asemenea dictionar este rezultatul imaginatiilor vizionare a oamenilor carismatici care de-a lungul timpului au interpretat visele comparand versiunile emise cu realitatea imediata.

Ce ne transmit visele?

Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile viselor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra.

Limbajul viselor este alcatuit din simboluri. Analizand visele tale, poti invata multe despre sentimentele tale ascunse. Tine minte ca nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decat tine.

Ce inseamna daca visezi ROCHIE

talmacire vis ROCHIE

semnificatie ROCHIE in vis

dictionar vise ROCHIE

prima pagina  •   vise  •   HOROSCOP Zilnic  •   termeni si conditii  •   contribuie  •  contact
dictionar vise